Bazat e shitjes nga Ermir Mamaqi

Ky trajnim është për pronarët që të kuptojnë më tepër në lidhje me mundësitë e pafundme që ekzistojnë për të rritur shitjet dhe strukturuar departamentin e shitjes

Menaxherët e kompanive që të fuqizojnë skuadrat, ekipet e tyre, si dhe të shërbejnë më mirë në kompani në arritjen e targetit.

Shitësat, që të rrisin financat e tyre.  Të zbulojnë teknika të thjeshta në zbatim, ku ndryshimi është i jashtëzakonshëm në rezultat.

Shitesat drejtojne boten

1
Shitesat drejtojne boten
03:26

Prezantimi i programit

1
Prezantimi i programit
02:44

Profesionist apo Amator

1
Profesionist apo Amator
06:11

Llojet e shitesave

1
Llojet e shitesave
10:17

Rruga e shitjes

1
Rruga e shitjes
11:58

Cfare jane koordinatat ne shitje

1
Cfare jane koordinatat ne shitje
11:55

Pse bien pjesa me e madhe e shitesave

1
Pse bien pjesa me e madhe e shitesave
11:34

Qendrimi

1
Qendrimi
13:31

Pershendetja

1
Pershendetja
14:19

Pyetjet inteligjente

1
Pyetjet inteligjente
10:51

Vleresimi

1
Vleresimi
07:19

Prezantimi

1
Prezantimi
15:45

Feedback

1
Feedback
7:34

Fuqia e kompanise

1
Fuqia e kompanise
07:08

Shkruaj oferten

1
Shkruaj oferten
06:13

Firmos Kontraten

1
Firmos Kontraten
07:02

Perforco marredhenien

1
Perforco marredhenien
09:15

Call-to-action Karriera jote

1
Call-to-action Karriera jote
05:22

VLERESO TI I PARI.

JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
SHTO TEK TE PELQYERAT
BLI KURSIN
PJESEMARRES: 6 STUDENTE
LEKSIONE: 18
Top