Aktivizo Potencialin Tënd

Aktivizo Potencialin Tënd - Kapitulli 1

1
1.1 Çfarë është Manuali Njerëzor
2
1.2 Manifestuesit
3
1.3 Gjenerator
4
1.4 Manifestues Gjenerator
5
1.5 Projektuesit
6
1.6 Reflektuesit

Aktivizo Potencialin Tënd - Kapitulli 2

1
2.2 Ilustrim Praktik i Qellimit – Kodi i Dianes dhe Keidit HD

Aktivizo Potencialin Tënd - Kapitulli 3

1
3.1 Cfare eshte EFT

Aktivizo Potencialin Tënd - Kapitulli 4

1
4.1. Krijimi i Njeriut Quantik
2
4.2. Aktivizim i Potencialit Njerezor Chakrat
3
4.3. Aktivizimi i Potencialit Njerezor mp4

Aktivizo Potencialin Tënd - Kapitulli 5

1
5.1 Kuptimi i mendjes dhe i qarqeve energjike te
2
5.2. Kodi i Intuites

VLERESO TI I PARI.

JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
SHTO TEK TE PELQYERAT
BLI KURSIN
LEKSIONE: 13
NIVELI: Mesatar
Top