AKTIVIZO POTENCIALIN TËND UNIK – WEBINAR

5 out of 5
5
1 VLERESIM

TRAJNIM FALAS

AKTIVIZO POTENCIALIN TËND UNIK

NGA DIANA & KEIDI PUSHI

Webinari fillon pas pak…

SHIKO TANI!

 

Temat Kryesore

  • Çfarë është Manuali Njerëzor?
  • Çfarë mund të bëjmë në këtë Epokë të Rë… për të vazhduar Aktivizimin e Ndryshimit ?
  • Ri-shkruaj tregimin “Kush Jeni JU”.
  • Qasja ndaj Inteligjencës Emocionale
  • Tregimi Juaj Personal Kuantik
  • Aktivizimi i potencialit Tënd!
  • Inteligjenca intuitive

 

Diana Pushi

Diana është një stratege biznesi dhe humaniteti,njihet si praktikuese e trajnuar Master e Programit Neuro-Gjuhësor. Pasioni i saj gjatë gjithë jetës është të jetë urëlidhëse mes Spiritualitetit dhe shkencës që njerëzit të jetojnë një jetë të përmbushur dhe autentik. Diana eshte nje eksperte e Manualit Njerëzor ku nëpërmjet kësaj sjell mënyren dhe sistemin më të fuqishëm në botë për vetënjohjen.​

 

Si filloi?

Jeta më mori në një udhëtim ku u bëra një profesioniste e gjithanshme, e trajnuar dhe certifikuar në fusha të ndryshme, duke përfshirë Strategjinë e Financave, Biznesit dhe Ekselencës, Menaxhimin e Njohurive, Dizajnin Njerëzor dhe Performancën dhe Mjekësinë e Energjisë.

Megjithatë, për sa kohë që unë mund të kujtoj, unë kam qenë gjithmonë kurioze për potencialin njerëzor. Doja të dija, çfarë është pikërisht ajo që i bën njerëzit vërtet të lumtur, të suksesshëm dhe të plotësuar në mënyrë krijuese. Pse disa njerëz luftojnë ndërsa të tjerët gjejnë një mënyrë për të lulëzuar, shpesh pavarësisht nga rrethanat më sfiduese? 

Në kërkim të përgjigjeve kam studiuar dhe praktikuar shumë performanca njerëzish dhe kam marrë mësime për zhvillimet shpirtërore.

 

Keidi Pushi

Si një mësuese praktikuese e trajnuar e Programimit Neuro Linguistik, Hypnotherapy, Time Line Therapy dhe Life coaching dhe Nutrition Science, unë sjell mjetet dhe aftësitë për të shkaktuar një realitet të ri personal dhe të shëndetshëm kolektiv Si mësuese dhe shëruese shpirtërore, unë ndaj energjitë e dashura të Duarve të Shërimit Hyjnor, mjekësisë alternative të Lindjes, Reikit dhe modaliteteve të tjera të energjisë kuantike. Unë përdor intuitën time dhe mënyrën e lehtë dhe të qartë të thjeshtimit të zhvillimit personal, për t’ju mundësuar të jetoni një jetë të mrekullueshme.

 

Ju mirëpresim në webinarin falas!

AKTIVIZO POTENCIALIN TËND UNIK

NGA DIANA & KEIDI PUSHI

Webinari fillon pas pak…

SHIKO TANI!

,

TRAJNIM FALAS


AKTIVIZO POTENCIALIN TËND UNIK


NGA DIANA & KEIDI PUSHI


Webinari fillon pas pak...

SHIKO TANI!5
5 out of 5
1 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
1
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
SHTO TEK TE PELQYERAT
BLI KURSIN
Top