6 SEKRETE PER TE FUQIZUAR MENDJEN DHE TRANSFORMUAR JETEN TENDE – WEBINAR

1
WEBINARI 10 GUSHT
3 ORE E 25 MINUTA

Ne kete webinar do te zbuloni:

NNnnË KËTË WEBINAR JU DO ZBULONI

  Si të drejtoni mendimet tuaja në drejtimin që dëshironi!

 Si të krijoni një mentalitet të bukur, pozitiv, i cili mund t'ju frymëzojë të jetoni jetën që dëshironi!

✔ Si të fitoni para nga mendja dhe të ndjeheni vlerë për njohurinë dhe përvojën që keni fituar gjatë udhëtimit tuaj!

✔ Si të kapërceni çdo sfidë në jetë dhe të krijoni një rezistencë të fortë!

✔ Si të tërhiqni dhe manifestoni gjëra të mëdha dhe t'i sillni ato në realitetin tuaj!

VLERESO TI I PARI.

JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
SHTO TEK TE PELQYERAT
PJESEMARRES: 247 STUDENTE
KOHEZGJATJA: 3 ORE E 25 MINUTA
LEKSIONE: 1
Video: 3 ORE E 25 MINUTA
Top