2 DITE TRAJNIM – MASTER “MENDO, NDRYSHO, FITO”

5 out of 5
5
8 VLERESIME

INTRO

1
DUA ERMALIN SI MENTOR.
2
PERMBLEDHJE E TRAJNIMIT
3
ERMAL MAMAQI – PREZANTIM
4
CFARE DO TE MESOSH?
5
SFIDA QE PO KALON NE KETO MOMENTE
6
SFIDA QE PO KALON NE KETO MOMENTE, CFARE MESOVA?
7
PSE DUHET TME DEGJOSH MUA?
8
PER KE ESHTE DHE PER KE NUK ESHTE KY TRAJNIM?
9
4 PJESET E SEKRETIT
10
KUNDERSHTITE E ZAKONSHME

MENDO

1
RISHKRUAJE JETEN TENDE
2
MENDO SI DUHET
3
LIGJI I UNIVERSIT
4
LIGJI I ZEVENDESIMIT
5
LIGJI SHKAK-PASOJE
6
FOKUS
7
STRATEGJIA 10 PYETJE ZGUPTHI
8
TAKIM ME VETEN
9
DYSHIMI

PERCAKTO

1
PERCAKTIMI I QELLIMEVE
2
STRATEGJIA LETER-LAPS
3
BESIM PER QELLIMIN
4
VIZUALIZIM PAS 5 VITESH
5
VENDIMI PER TU BERE I PASUR
6
KURSIMI
7
6 HAPAT E HILLIT
8
MBYLLJA ME URIM

NDRYSHO

1
RIPROGRAMIMI
2
DO FLASIM PER ENERGJINE – ENERGJIA
3
HISTORIA ME ELEFANTIN
4
HISTORIA E GJYSHES

VEPRO

1
STRATEGJITE E VEPRO-SE
2
PERBALLU ME DHIMBJEN
3
LEVA PER VEPRIMIN
4
MENTORI IM
5
5 out of 5
8 Ratings

Detailed Rating

Stars 5
8
Stars 4
0
Stars 3
0
Stars 2
0
Stars 1
0

{{ review.user }}

{{ review.time }}
 

ME SHUME
JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM
SHTO TEK TE PELQYERAT
BLI KURSIN
PJESEMARRES: 200 STUDENTE
KOHEZGJATJA: 8 ORE NE DITE
LEKSIONE: 35
Video: 16 ORE
NIVELI: I Avancuar
Top