Bazat e shitjes nga Ermir Mamaqi

Ky trajnim është për pronarët që të kuptojnë më tepër në lidhje me mundësitë e pafundme që ekzistojnë për të rritur shitjet dhe strukturuar departamentin e shitjes

Menaxherët e kompanive që të fuqizojnë skuadrat, ekipet e tyre, si dhe të shërbejnë më mirë në kompani në arritjen e targetit.

Shitësat, që të rrisin financat e tyre.  Të zbulojnë teknika të thjeshta në zbatim, ku ndryshimi është i jashtëzakonshëm në rezultat.

VLERESO TI I PARI.

JU LUTEMI HYNI QE TE KENI MUNDESI TE LINI NJE VLERESIM