PROFESIONAL

I RI
97€ (1)
Ky trajnim është për pronarët që të kuptojnë më tepër në lidhje me mundësitë e pafundme që ekzistojnë për të rritur shitjet dhe strukturuar departa...
18 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
ALL12,000
PROFESIONAL
5
5
ALL10,700
5
5 (2)
Në këte kurs ju do të mësoni : Si të bëheni profesional në fushën të cilën e ushtroni. Të doni atë çfarë po bëni. Të zhvilloni Artin e komunikimit ...
Mesatar
4 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
ALL10,700
5
5 (1)
TRAJNIM FALAS MASTERIZOHU NË FUSHËN TËNDE NGA MIMOZA PASHA Webinari fillon pas pak… SHIKO TANI!   SUKSESI VJEN SI REZULTAT I NDRYSHIMIT ...
SHTO TEK TE PELQYERAT
Members only
PROFESIONAL
5
5
ALL43,800 ALL31,200
5
5 (1)
ÇOJE BIZNESIN TËND DREJT NIVELEVE MË TË LARTA 08 – 10 Prill 2022, Live në sallë Dijet, vendimet dhe veprimet e duhura janë ato që e bëjnë të mundur...
1 LEKSIONE
SHTO TEK TE PELQYERAT
ALL43,800 ALL31,200
Top