TIDI.AL Akademia juaj Online!

MENDO NDRYSHO FITO

MENDO, NDRYSHO, FITO 02 & 03 dhjetor Tiranë   MENDO NDRYSHO FITO është një event fuqizues dedikuar rritjes dhe zhvillimit tënd personal, bllokimeve të brendshme dhe hapave që duhet të ndërmarrësh për të çliruar potencialin tënd të plotë.   ÇFARË E BËN KËTË EVENT KAQ UNIK?   – Nuk ka një event tjetër në Shqipëri […]